Betaalwijzen

Je kunt bij Gemwear betalen via:
– bankoverschrijving NL30INGB0006785600 tnv Leeuwinterim ovv Gemwear + factuurnummer
– iDEAL
– banaccount

Verzenden

Gemwear verzendt haar bestellingen via brievenbuspost en/of pakketpost. Let op: bij de kistjes geldt dat er per bestelling max 2 kistjes verzonden kunnen worden per pakketpost. Wil je dus meer kistjes bestellen, dan betaal je extra verzendkosten.

Levertijd

Voor de meeste producten in onze webshop geldt dat deze op maat worden gemaakt voor je. Je dient rekening te houden met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Indien we langer nodig hebben, zullen we per mail contact met je opnemen. We kunnen daar niet voor verantwoordelijk worden gehouden.

Retourneren

Voor retourneringen/recht op herroeping gelden de volgende voorwaarden:

  • Na bezorging van uw bestelling heb je 14 dagen de tijd om uw bestelling te annuleren, zonder opgaaf van reden. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te doen. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden.
  • De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. voorzien van aangehecht kaartje en indien verpakt, in de originele verpakking te zitten.
  • Indien je goederen wilt retourneren, dient je dit per e-mail kenbaar te maken aan chantal@gemwear.nl
  • Gebruik voor retourneren het herroepingsformulier. Deze kun je hier downloaden: herroepingsformulier
  • Je krijgt bij retournering het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket.
  • Bij retourneren zal het aankoopbedrag plus de verzendkosten binnen 14 dagen aan je overgemaakt worden.
  • Producten welke op maat zijn gemaakt of aangepast kunnen niet geretourneerd worden. Dit omdat het gepersonaliseerd is voor je zoals besproken en overeengekomen. Mochten er geschillen ontstaan zullen wij er alles aan doen om je in alle redelijkheid te helpen op weg naar tevredenheid